Avontuurlijke Verzendkostenwijzigingen voor Onze DnD Dice!

Hallo avonturiers!

We hebben wat spannende updates over de verzendkosten in Nederland voor onze magische dobbelstenen. Laten we je snel meenemen op deze nieuwe quest!

Goed nieuws voor Resin Dice fans!

Onze Resin Dice, inclusief de betoverende Liquid Core en Sharp Edge Dice kunnen in een brievenbusdoosje worden verzonden*. Het doosje waarin deze dice verpakt worden past precies in een brievenbuspakketje. Dit betekent lagere verzendkosten voor jou en het gemak dat je niet thuis hoeft te blijven voor de bezorging. Je dobbelstenen worden direct in je brievenbus getoverd!

Voordelen van de brievenbuslevering:

  • Lagere verzendkosten: Meer goudstukken over voor je volgende aankoop!
  • Geen wachttijd thuis: Je pakketje past door de brievenbus, net als magische post.
  • Snellere levering: Ontvang je dobbelstenen nog sneller, klaar voor je volgende quest!

*vanaf 4 sets wordt dit wel verzonden via pakketpost.

Metal Dice blijven pakketpost

Onze robuuste Metal Dice blijven in de pakketpost verzendklasse. Deze stoere krijgers passen helaas niet in een brievenbusdoosje, maar we zorgen ervoor dat ze veilig en ongeschonden bij je aankomen.

Nieuwe verzendopties voor Dice Trays en Bags

We hebben ook de verzendopties voor onze dice trays en bags herzien. De verzendkosten kunnen variëren afhankelijk van de dikte van het product.

  • Dunne bags: Deze passen meestal in een brievenbusdoosje, wat betekent dat ze tegen lagere kosten verzonden kunnen worden. Handig en betaalbaar!
  • Dikkere bags en dice trays: Deze vallen in de pakketpost verzendklasse vanwege hun formaat. We zorgen ervoor dat ze veilig en goed beschermd bij je aankomen.

Dank je wel voor je begrip en steun. Heb je vragen? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar.

May the dice roll in your favor.

Liefs,

Wancelot

De waardering van wancelot.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 6 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.